Tatar z sarny i opowieści

Witajcie kochani.
Ten odcinek został stworzony przy współpracy z Gun TV PL.

Dziczyzna jest bardzo smaczna, zdrowa ze względu na niską zawartość cholesterolu oraz tłuszczu, a co najważniejsze jest wolna od bezpośredniej ingerencji człowieka. Pochodzi prosto z natury, co czyni ją produktem najwyższej jakości.
Pokażę Wam jak szybko i sprawnie przygotować prawdziwy rarytas jakim jest tatar z sarny. Jako dodatek możecie dowiedzieć się ciekawostek o samej dziczyźnie i trochę o mnie.

Przepis na tatara z sarny:

Będziemy potrzebowali (na 5 porcji):

– 0,5 kg sarniny (polędwiczka lub szynka)

– 2 cebule białe

– 5 ogórków kiszonych

– 5 zółtek

– świeżo utłuczony pieprz

– sól himalajska

– oliwa z oliwek

– sos sojowy

 

 

  • Categories: Warszawa