Witajcie kochani.
Ten odcinek został stworzony przy współpracy z Gun TV PL.
Dziczyzna jest bardzo smaczna, zdrowa ze względu na niską zawartość cholesterolu oraz tłuszczu, a co najważniejsze jest wolna od bezpośredniej ingerencji człowieka. Pochodzi prosto z natury, co czyni ją produktem najwyższej jakości.
Pokażę Wam jak szybko i sprawnie przygotować prawdziwy rarytas jakim jest tatar z sarny. Jako dodatek możecie dowiedzieć się ciekawostek o samej dziczyźnie i trochę o mnie.
Przepis na tatara z sarny:
Będziemy potrzebowali (na 5 porcji):
– 0,5 kg sarniny (polędwiczka lub szynka)
– 2 cebule białe
– 5 ogórków kiszonych
– 5 zółtek
– świeżo utłuczony pieprz
– sól himalajska
– oliwa z oliwek
– sos sojowy
- Categories: Warszawa